Sapun lichid natural

Trebuie sa incep printr-o justificare.Termenul de sapun natural este un termen incorect.Sapunul prin esenta nu poate fi decit natural,Fiindca,conf dictionarului explicativ al oricarei limbi sapunul este o sare alcalina a unor acizi grasi de sorginte animala sau vegetala obtinuta prin reactia de saponificare.Reactia de saponificare ,in calitate de reactie primara chimica,se studiaza in clasa aSăpunul Cheia,Săpunul Copilăriei

reclama ziarul Universul Dacă ai dat click ai observat că încă din perioada interbelică a secolului trecut copilul reprezenta un target pentru Cheia! Sincer am fost plăcut surprins să găsesc în arhiva proiectului nostru o asemenea formă de promovare şi precum probabil ai văzut,Logoul “săpunul cu spumă rapidă şi abundentă,săpunul frumos parfumat şi care dezinfecteazăBarba frumoasă cere un ritual!

Mai alaltăieri ma sună Mihai din Câmpia Turzii să îl lămuresc asupra limitării utilizării Uleiului de barbă la ciclicitatea bilunară.Discutînd mai mult, mi s-a adeverit lipsa de comunicare care există pe piaţă de profil.Într-adevăr afacerea este extrem de limitată concurenţial,lipsa unei concurenţe reale a lăsat loc jucătorilor de a lansa doar acele informaţii care îiDespre săpun pentru păr.

În comentariile la postările de pe pagina oficială de facebook am observat o accentuată tensiune asupra termenului de săpun.Prin inventarea in 1928 a LaureathEtersulphateului definit ca săpun artificial a apărut un alt format de săpun care nu respectă definiţia dicţionarului,adică sare alcalină a unui acid gras,ci un procent de acel preparat din ţiţei într-un formatSăpun pentru pensule.O necesitate?

Acum trei ani am primit prima informaţie pozitivă despre calităţile săpunului nostru de casă ca săpun pentru pensule .Aplicaţia era pe,pensulele de pictură îmbibate cu vopsea în ulei.Plăcut surprins de această valenţă am inceput documentarea mai profundă asupra temei.Documentarea m-a dus departe,departe în istorie,acea perioadă în care valoarea unei pensule era calculata în aur fiindcăDe ce Dac?Cheia Dac.

Cheia Dac Ţin să subliniez că nu am barbă.Şi nici nu sunt parte din acei pasionaţi care fac din bărbierit o pasiune.Îmi folosesc produsele fiindcă cred în ele şi în principiul lor milenar dar ,doar atît. Sunt un pasionat in ale săpunului şi sunt extrem de receptiv în a căuta şi alte valenţe ale acestuiaCheia pentru păr, un ritual de poveste, din ingrediente naturale

Mai bine de 3 milenii unica variantă de curăţare a părului a fost săpunul obţinut din ingrediente naturale În secol XIX apar variaţii ale acestuia pentru specializarea lui(introducerea bicarbonatului în el pentru accentuarea funcţiei degresante sau introducerea petrolului pentru întărirea firului de păr), pentru aromatizarea lui prin îmbinarea cu diverse ierburi aromatice, sau transformarea luiSapunurile naturale sau sapunuri articifiale? Tu ce alegi?

Majoritatea sapunurilor comercializate folosesc ingrediente artificiale, adica agenti spumanti artificiali, coloranti artificiali si alte chimicale care au un efect degresant puternic, dar sant agresive atat cu pielea cat si cu mediul inconjurator. Totodata in urma procesului de saponificare, din sapunurile cosmetice obisnuite este indepartata GLICERINA, un ingredient esential din componenta sapunurilor naturale cu beneficii imediate pentru frumuseteaLa multi ani,sapunul Cheia!

La 6 martie 1886,Lippa Braunstein lansa productia in Fabrica de Luminari si Sapun Cheia.Spirit intreprinzator in 1906 avea deja 60 de angajati ce produceau 120 de tone. La 6 martie 2016 sarbatorim 130 de ani de la inaugurare,partial impliniti de ceea ce am reusit ,partial ingindurati la ce ar fi trebuit sa reusim. Cei 130Despre forumuri

Acesta este un mod fortat de comunicare cu o mica comunitate de pasionati. Dar sa incep cu inceputul! Vazind pe extranetul siteului un numar mare de intrari de pe respectivul forum,m-am logat sub numele real si pe functia “search”a lui ,pe cuvantul “Cheia“,consteintizez ca in urma unei unice pareri rautacioase subiectul era extrem de aprins.Denumirea