Ambalaj original

ambalaj-originalFiindca sapunul Cheia este un concept de nisa sustinut de o istorie mai veche de un secol, o mare problema in dezvoltarea lui au fost asimilarea unor ambalaje atipice pentru actuala piata.
Cerintele urmarite au fost:

  • ambalaj original care sa lase produsul sa vorbeasca
  • solutii cu aspect de vintage, pina la arhaic, taranesc
  • etichetare completa cu sutinere de limbaje proprii si greutate pentru grafica proprie

Foliile transparente cu banderola superioara cu rol de eticheta, respecta cerintele urmarite.
Pentru parte din gama s-a aplicat ecuatia ambalarii cascavalului cu o parte tiparita si o parte transparenta din folie termocontractibila. Avantajul acestui mod l-am fructificat in linia de sapunuri pentru copii si sapunuri hoteliere, datorita posibilitatii de inglobare a unor informatii suplimentare, respectiv capacitate de personalizare marita.
Solutia tehnica in straie de clop chiar este unica si perfect adaptata filozofiei noastrea ardelenesti. Facute din lucru viu, cules in armonie cu natura, dezvoltat de la un simbol devenit national (clopul morosenesc) inglobeaza nu doar frumusete ci tot spectrul de simbolistica; noblete, utilitate, participare la trairile sufletesti, multiaplicabilitate. In mod cert, prin acest mod, am adus inca o nota de originalitate in acest segment al industriei de sapunuri, poate asimilind subconstient ceea ce Coco Chanel a adus in afacerea de parfumerie.
Clar ne mandrim cu originalitatea noastra,clar suntem mandri de nivelul superior la care am ridicat sapunul prin protejarea lui in straie unice si traditionale!