Cheia pentru păr, un ritual de poveste, din ingrediente naturale

ritual pentru păr de poveste

Cheia pentru păr de poveste…

Mai bine de 3 milenii unica variantă de curăţare a părului a fost săpunul obţinut din ingrediente naturale

În secol XIX apar variaţii ale acestuia pentru specializarea lui(introducerea bicarbonatului în el pentru accentuarea funcţiei degresante sau introducerea petrolului pentru întărirea firului de păr), pentru aromatizarea lui prin îmbinarea cu diverse ierburi aromatice, sau transformarea lui şi implementarea pentru prima data a termenului de şampon, în praf de săpun de către un farmacist din Munchen numit Schwarzkopf.

In anii 20 ai secolului XX se inventeaza săpunul artificial, surfactant obţinut din petrol care, într-adevăr revoluţionează igiena prin coborîrea costurilor şi extinderea aplicaţiilor şi spre segmente cu PH scăzut, însă cu caracteristici alergenice date de incompatibilitatea tenului uman cu sorgintea sa petrolieră.

O istorie a acestuia mai scurtă de un secol în mod cert ascunde încă aspecte nestăpînite, fapt pentru care, în proiectul nostru, preferăm întoarcerea la acea istorie certificată de 3 milenii şi să o rescriem cu informaţii, ingrediente şi inovaţie contemporană.

Ritualul nostru nu revoluţionează mentenanţa podoabei capilare! Doar o rescrie cu ingrediente aplicate de omenire în secole de tradiţie!

Astfel vă recomandăm:
PAS 1 - Aplicarea Măştii de păr pentru hrănirea, umectarea şi tratament specilizat indus de uleiurile bioactive către parul dumneavoastră. Hrănirea şi umectarea firului de păr o asigurăm prin suportul maştii dat de mixtul de ulei de cocos şi unt de cacao. Acest mixt a fost pentru prima dată notat de către englezii care au ajuns in secol XVI in Costa Rica. Surprinşi de luciul şi sănătatea părului localnicilor le-au copiat tabietul de a-şi trata părul cu ulei de cocos şi cu unt de cacao şi l-au popularizat pe mai departe. Noi, peste suport mai adaugăm un procent masiv de 20% uleiuri bioactive pentru a introduce funcţii terapeutice specifice.
Pentru mai multe detalii despre mastile Cheia pentru păr urmăriţi articolele viitoare.
PAS 2 - Acoperirea părului tratat cu mască de păr cu o folie sau prosop. Recomandăm folia pentru aspectul practic şi de etanşare. În pachetele ritual asigurăm gratuit o cască specializată tocmai pentru facilitate.
PAS 3 - Curăţarea părului cu săpun pentru păr / şampon solid = atât de excesul de ulei al tratametului cât şi la adresa altor forme. Pentru acest pas recomandăm săpunul asociat, în spetă pentru masca cu ricin recomandăm sapunul cu ricin, pentru masca cu urzică recomandăm sapunul cu urzică.

Este obligatorie utilizarea săpunului de păr fiindcă şampoanele chimice nu fac faţă necesarului degredant după tratamentul cu mască.
PAS 4 - Tratament antistatic cu conditionerul Cheia. Conditionerul solid este mai mult decît un balsam de păr. Formatul solid permite înglobarea unor procente de 10% ingrediente active, lucru imposibil de obţinut în formatele lichide. Soluţia tehnică este alcoolul nucii de cocos.

Pentru acest tabiet recomandăm Conditionerul cu zeamă de lămâie care prin PHul indus de acidul citric din zeama de lămâie echilibrează optim actul de tratament.

Pentru mentenanţa părului recomandăm doar paşii 3 şi 4, funcţie de părul dumneavoastră puteţi alege oricare tip de săpun din colectia noastră de săpunuri pentru păr, cea mai completă din România.

Cheia pentru păr

Despre avantajele săpunurilor pentru păr urmăriţi viitoarele noastre postări.

Prin acest ritual garantăm rezultate de la prima aplicare. Dacă doriţi a ne verifica, pieptănaţi-vă înainte, număraţi firele pierdute, evaluaţi gradul de încâlcire a părului prin efortul depus, apoi repetaţi operaţiile după tratament. Firele de păr pierdute şi greutatea piptănării vor vorbi de la sine despre justeţea conceptului nostru.