Despre forumuri

Acesta este un mod fortat de comunicare cu o mica comunitate de pasionati.
Dar sa incep cu inceputul!
Vazind pe extranetul siteului un numar mare de intrari de pe respectivul forum,m-am logat sub numele real si pe functia “search”a lui ,pe cuvantul “Cheia“,consteintizez ca in urma unei unice pareri rautacioase subiectul era extrem de aprins.Denumirea titlului forumului,termen general asociat unui status inalt,denumirea articolului “Sapunul de barbierit – marci, traditie, avantaje si doza” mi-a indus ca intru intr-un grup deschis restrins,elitist pe calapodul mintii si creatiei mele.Fara a folosi termeni vulgari,fara a ma abate de la subiectele discutate anterior,absolut toate postarile fiind raspuns la altele,crezind in dreptul meu la replica sau macar dialog cu o unica persoana care nu o pot accepta ca stapina adevarului absolut am participat la dialogul care ,intr-adevar ,s-a dezvoltat.
La solicitarea unui pasionat de a pune la dispozitie testere am fost receptiv si mi-am oferit produsul in sine spre analiza,nu pentru a constientiza limitarile sau avantajele lui ci pentru deschiderea de oportunitati in generarea unui alt produs cu caracteristici superioare.Accept locul de evolutie,desigur prin majorare de costuri.
Probabil limbajul meu a fost prea tehnic raportat la partenerii de dialog,lipsa experientei in utilizarea functiilor forumului poate au indus anumite limitari,dar absolut nimeni nu a fost jignit,mintit sau minimalizat.
La un termen x observ de pe 2 calculatoare diferite blocarea mea la postare,apoi in scurt timp stergerea tuturor mesajelor legate de subiectul gasit prin functia “Search “a forumului prin cuvantul “Cheia“Si o postare a mediatorului de tipul cu pumnul in gura voastra a celor care pina acum ati discutat va sterg pe toti ,ultimile 24 de ore ale voastre imi apartin mie si le-ati trait degeaba.
Dupa stergerea dialogurilor si blocarea mea am inteles prima esenta:Hostingul era platit de el,forumul ii apartine ,in el se accepta doar cei care nu au resursa a fi altceva decat ce sunt prin acceptarea rolului titular al conducatorului,marcile care nu reprezinta valoarea de a prezenta pericol isi au rolul pentru notorietatea forumului si nimic mai mult.
A doua esenta:exista inca sindromul cenzurii ,cenzura dictata de micimea si nonvaloarea unei societati care forta dinamica a dialogului o transforma in bidinea ce var fals.Rezultatul unei asemenea societati
nu este decat o falsa imagine,creionata de cuvinte si nu de valori,resursele grupului care accepta moderarea prin politica pumnului in gura devin limitate si necredibile.
Aceasta postare este un alt mod de a comunica cu acel mic grup care si-a dorit preluarea functiei consiliere, fitrarea in outbox a mesajelor personale si blocarea postarilor ca mesaj sunt caracteristici care nu tin de dialog real.
Inclin sa cred ca grupul pasionatilor de tema forumului respectiv nu au parte de aceeasi politica de cenzura fiindca reprezinta ipoteza imaginii gestionarului.Fiindca ,altfel,nu as intelege acceptul lor de a fi parte dintr-un asemenea grup.Pur si simplu tine de personalitate.
Fiindca accesul la dialog mi s-a ingradit am trimis administratorului Perry,urmatorul mesaj spre grup
Intrarea in forumul vostru a fost prima experienta si mi asum locul nepotrivit.tema discutiei era o formulare globală care mi a indus ideea ca intru intr un club de socializare a unor pasionaţi de ceva.Blocarea mea si ejectarea o gasesc si definesc ca o forma de lasitate a unei institutii careia ii este frica de ceea ce eu reprezint,o institutie atit de mica incat alte elemente de comunicare decât pumnul in gura nu are.Celor acceptat in grupul pasionatilor de ceva activi pe forumul dvoastra va rog aveti decenţa umana a le transmite bunele mele urari ,locul meu clar nu este alaturi de ei sub umbrela dvoatra ,fapt pt care,cu aceeasi decenţa umana va rog a le transmite retragerea mea.

Rugamintea mea de factura umana nu a avut finalitate si atunci am revenit cu
stimate domn,
Blocarea postarilor verificata de pe 2 calculatoare diferite este certa.
Acceptati va rog ca limbajul meu a fost nevulgar si adecvat titlului de
Sapunul de barbierit – marci, traditie, avantaje si d.
Intrarea in forumul dvoastra a fost urmarea unor postari despre produslui meu.Dreptul la replica sau macar dialog tine de decenta.
Inteleg conflictul de interese cu institutia dvoastra,am vazut si alte produse decat cele comercializate de dvoastra si am fost indus in eroare ca este un forum deschis.
Decenta ma obliga sa ma retrag din interiorul unui grup care se lasa cenzurat de o terta persoana,informatiile afisate pe un asemenea forum le voi traduce cu grad mare de naincredere.
Apreciam ideea unui grup elitist de pasionati,nu mai cred in puritatea lor.
Daca punctele mele de vedere erau neinteresante pentru ei asteptam stingerea de la sine a subiectlui nu blocarea lui de un mediator,atit timp cat conditiile de decenta si subiect erau respectate.
Nu,domnule,cenzura nu este benefica pentru nimeni,v ati asumat gestiunea unor discutii pe baza unor conditii afisate nu pe baza unor pareri personale care chiar starnesc discutii.
Informativ am primit 4 cereri de testere gratuite.vanzarile jalnice ale produsului de barbierit pe 3 zile au fost de 24 bucati,adica cu 600% la suta mai mult decat participantii la discutie.Ca atare nu voi lua ca adevar discutiile coordonate si acceptate de dvoastra fiindca statistic inseamna nimic.
Regret sa afirm dar prin cenzura brutala pe politica pumnului bagat in gura se minimalizeaza valoarea institutiei si muncii dvoastra.
Aveti libertatea totala de a ma ejecta ,poate chiar reprezint mai mult decat un subiect legat de cucerirea femeii si atunci imi voi intelege pozitia raportat la alte afisari tolerate.
Pentru rolul in educarea romanului spre variantele naturale sau traditionale va felicit si va doresc succes !Mi-ar face placere grupul tolerant si activ sa creasca.
Pentru viitor,din deontologie va rog ca un subiect legat de produsul meu gestionati l din 2 surse,o singura sursa poate fi subiectiva sau pur si simplu nu i se potriveste produsul.Si clar respectivul nu este posesorul adevarului absolut.
Din mailul la care raspund am inteles ca este adresat doar consumatorilor si nu artizanilor.afisati va rog aceasta limitare petru a nu va mai micsora prestanta,dar analizati dreptul la replicaintr un format organizat.
Sincer in rolul de educatie nu cred ca puteti anula rolul unui producator si nici informatiile pe care le stapineste.
Bucuria mea e ca la ce oferta de producatori adevarati de sapun exista in tara asta doar eu ma promovez sub logoul de romanesc,traditional si reprezint resursa ca si bunicul meu Decebal se spala,de barbierit nu ,fiindca Cheia a aparut doar in 1886.

Sper in continuarea comunicarilor cu micul grup de pasionati,aceasta postare este o oglinda a respectlui pentru faptul ca au o pasiune,pasiune nobila,si sper in continuarea relatiilor si directe.Fiindca daca voi fi sters ma voi reloga incat ,chiar filtrat sub prisma cenzurii,dialogul lor imi va fi util.Adevarul absolut nu-mi apartine si nu apartine cuiva anume.
Concluziile privind libertatea spatiului virtual ,repartitia valorilor si nobletea platitorului trageti-le,va rog,voi!