Sapunul CHEIA se recomanda

Marca de Sapun Cheia dateaza din 1886 si a cunoscut zeci de ani de adevarata apreciere ca si un sapun de calitate fiind comparat in vremea celui de-al doilea razboi mondial cu sapunurile frantuzesti si germane. A urmat apoi declinul pe care unii il cunosc foarte bine.

Cei care au trait in anii comunismului din Romania isi amintesc oarecum de sapunul Cheia. Era sapunul fabricat in Romania, care trebuia folosit obligatoriu la spalare la ordinul conducatorilor tarii. Din motive de neinteles, reteta lui de fabricare a fost modificata incat a devenit la sfarsitul anilor 90 un produs complet nepotrivit de catalogat drept sapun.

Dar de atunci au trecut multi ani. Sapunulcheia.ro doreste sa readuca pe piata cosmeticelor si a detergentilor, valoarea unui sapun de casa. Ceea ce a fost vreodata imaginea marcii Sapunului Cheia a disparut odata cu daramarea zidurilor si inchiderea fabricii de trista amintire de la Galati. SapunulCheia se adreseaza tuturor care doresc sa foloseasca un sapun natural fara parabeni, produs la rece avand ingrediente contemporane. Noua lui infatisare, ambalajul sapunului este specific zonei din Romania in care este manufacturat.

Avand la baza reteta originala, sapunurile au fost diversificate si pot fi folosite de orice membru al familiei. Inclusiv de copii a caror piele este mai sensibila si are nevoie de multa blandete la spalarea si ingrijirea corpului. Incercam sa includem cat mai multe produse naturiste in compozitia sapunului ca sa il apropiem cat mai mult de cosmeticele organice.

Credeti ca un sapun de casa este similar unui sapun produs in masa? Speram sa folositi sapunul Cheia cu placere si sa-l recomandati si dumneavoastra celor apropriati.

2 thoughts on “Sapunul CHEIA se recomanda

  1. Sanziana Dumitru says:

    Buna ziua! Ce spuneti de sapunurile bio? Eu folosesc unul cu aleo vera pentru pielea mea sensibila, de care sunt multumita! Nu stiam ce sa cred despre produsele naturale pana sa le folosesc! Am gasit cateva sapunuri interesante pe site-ul Elvit! Multumesc.

    • Alin LASLO says:

      Buna ziua d-na Dumintru! Desigur ca noi recomandam sapunurile bio! Adevaratele sapunuri care prin esenta sunt bio. Si nu acele produse care folosesc denumirea de sapun dar in realitate sunt altceva decit sapunuri. Sapunurile naturale care legislativ sunt asociate ca bio si eco sunt obtinute prin saponificarea unor grasimi animale sau vegetale( uleiuri,unturi) si nu un mixt de substante chimice ingrosate cu diversi agenti de ingrosare. Ca atare va recomandam orice sapun adevarat sapun si nu recomandam acele produse care in compozitia lor au Laureath Etersulphate, Cocamida Dea etc. Cel mai corect mod de evaluare din acest puct de vedere este complexitatea ingredientelor de pe eticheta . Utilizarea produselor naturale va asigura garantia unor produse compatibile cu tenul dvoastra, nonalergenice nu doar hipoalergenice, fara riscuri de supraexpunere si cu reale functii bioactive aduse de ingredientele naturale utilizate. Desigur ca noi va recomandam sa ne studiati site-ul nostru http://www.sapunulcheia.ro , probabil cea mai completa galerie de sapunuri de brand de pe piata, dar asta nu inseamna ca nu recomandam si alte produse dezvoltate pe principiile produselor noastre din oferta altor producatori. Oricum va felicitam ca va intereseaza subiectul sapun natural vs varianta chimnica a sapunului si va multumim ca ne-ati cerut parerea!

Lasă un răspuns