Sapunul pentru Barbierit vs Spuma, Pasta, Crema pentru Barbierit

Sapunul-pentru-Barbierit-vs-Spuma-Pasta-Crema-pentru-BarbieritDe la descoperirea sapunului, doar moda si traditia a stabilit daca barbatul sa poarte sau nu barba. Desigur ca prima varianta pentru barbierire era sapunul. Pentru un barbierit facil, fara iritatii si usor, produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba procent mare de glicerina pentru a inmuia firul de par;
  • sa aiba o spumare abundenta si stabila pentru a asigura timp de inmuiere a firului de par;
  • sa aiba inalte calitati de lubrefiere pentru a aluneca facil varianta de taiere;
  • sa aiba calitati umectante pentru a rehidrata tenul in urma alunecarii mecanice si razuirii microscopice a grasimii specifice tenului.

Sapunul natural, in general, indeplineste aceste conditii, generarea unui sapun specializat acopera integral scopurile.
De fapt, sapunul natural pentru barbierit este un fals sapun, este un sapun cu minime calitati de spalare, dar maxime calitati necesare.
Solutiile moderne industriale se bazeaza pe varianta chimica LaureathEtersulphate, ingredient extras din petrol, total netolerat de ten, dar aditivat cu alte ingrediente pentru obtinerea scopurilor. In general, aditivii sunt procesati din variante naturale, in speta glicerina este obtinuta din cadavre animale, spumarea este data de Cocamida Dea extrasa din uleiul de cocos doar ca sapunul natural prin reactia de saponificare genereaza de la sine intre 15-18% glicerina, o glicerina mai fina si mai usor de asimilat de corpul uman.

Sapunul natural, prin reactia de saponificare inglobeaza glicerina si excesul de grasimi intre particulele de sapun protejindu-le de contactul cu aerul si nu mai necesita conservant(paraben), conservant care prin esenta lui ataca microflora generata de corpul uman la nivelul tenului.

Sapunul natural preia vitaminele existente nativ in ingredientele naturale si le transfera tenului prin intermediul spumei.
Sapunul Cheia pentru barbierit, printr-un exces mare de grasimi nesaponificate dublate de avantajele generale ale unui sapun natural, asigura maxime calitati umectante, procentul mare de ulei de cocos (cca 40%) asigura o spumare abundenta, care sub mixul optim de unturi si ulei de palmier asigura spumei stabilitate si caracteristici optime de dimensiune a bilutei de spuma.
Faptul ca sapunul natural pentru barbierit, cert Sapunul Cheia pentru barbierit, nu contine deloc steril, nici macar sare sau bentonita, barbieritul devine extrem de economic. Practic cu sub 1 gram consum specific/3 treceri cu aparatul se obtine un barbierit usor, de calitate si neiritant. Astfel, costul unui barbierit cu Sapunul Cheia pentru barbierit se situeaza la maxim 0,055 ron, prag clar depasit de variantele chimice.
Toate cele de mai sus ne intaresc convingerea ca “ceea ce Bunul Dumnezeu a creat printr-un accident cu 2000 de ani inaintea lui Hristos, Omul, printr-o inventie a secolului XX nu poate egala!”