Sapunurile naturale sau sapunuri articifiale? Tu ce alegi?

sapun naturalMajoritatea sapunurilor comercializate folosesc ingrediente artificiale, adica agenti spumanti artificiali, coloranti artificiali si alte chimicale care au un efect degresant puternic, dar sant agresive atat cu pielea cat si cu mediul inconjurator.

Totodata in urma procesului de saponificare, din sapunurile cosmetice obisnuite este indepartata GLICERINA, un ingredient esential din componenta sapunurilor naturale cu beneficii imediate pentru frumusetea si sanatatea pielii.

ULEIUL DE MASLINE este un alt ingredient natural folosint in componenta sapunurilor naturale, cu excelente propietati de ingrijire si hidratare, inmoaie pielea, combate vergeturile si celulita, atenuiaza ridurile, toate acestea facandul foarte eficient in lupta impotriva imbatranirii premature.

ULEIUL DE URZICA aduce reale calitati astringente, tonice si antiinflamatoare iar ULEIUL DE RICIN este renumit inca de acum 6000 de ani de pe vremea Egiptului Antic pentru calitatile sale de hranire si regenerare, astfel ca sapunurile naturale ajung sa coste ceva mai mult decat sapunurile obisnuite, insa inglobeaza in formula lor toate ingredientele necesare curatarii, hranirii si sanatatii pielii.

 

 

Avem CEA MAI COMPLETA COLECȚIE DE SAPUNURI NATURALE DIN ROMÂNIA. Click aici pentru a gasi sapunul natural potrivit pentru pielea, părul sau barba ta.