Sapun natural de barba urzica+ricin

Sapun natural de barba urzica+ricin

Sapun natural de barba urzica+ricin

Sapun natural de barba urzica+ricin, 100 gr in cutiuta de carton, asigura luciu, stralucire si frumusete naturala.

Vezi varianta travel aici --->> minisapun de barba 25 gr

sapun de barba

32,00 lei

Add to cart

More info

Sapun natural de barba urzica+ricinSapun natural de barba urzica+ricin

Este un săpun natural lucrat manual special conceput pentru barbă prin adaos de ulei de urzică şi ulei de ricin.

Extractul de urzică aduce reale calităţi de mentenanţă împotriva căderii părului din barbă şi tratament de hrănire a acestuia datorită calităţilor astringente, tonice şi antiinflamatoare. Urzica acţionează ca un tonic asupra părului, îmbunătăţeşte starea de sănătate a tenului şi stimulează foliculii de păr.
Uleiul de ricin este renumit încă de pe vremea Egiptului antic,de acum 6000 de ani, pentru calităţile sale de regenerare şi fortificare a bărbii. Uleiul de ricin include acizi grasi şi acizi ricinoleici în proporţie de 90%. care hrănesc părul din barbă încă de la rădăcină şi îl ajută să reţină umezeala, iar nutrienţii din el (vitamina E, omega 6 şi proteinele) vor penetra firul de păr în profunzime, lasîndu-l mai puternic şi mai fin.
Mixtul optim de urzică şi ricin asigura bărbii luciu, strălucire şi frumuseţe naturală!

Produsul Sapun natural de barba urzica+ricin se aplica prin masaj pe barba pina la aparitia spumei. Daca este cazul se repeta operatia pina la aparitia unei spume abundente si a unei barbi scirtiietor de curate! Nu exista risc de supraexpunere, se aplica la nevoie.

Ingrediente sapun de barba : mix de unturi,ulei de palmier,ulei de cocos,ulei de ricin,ulei de urzica saponificate,ulei aromatic FARA COLORANTI<FARA PARABENI<FARA STERIL

Vezi aici --->> si alte produse din gama pe barba mea !