minisapun de barba morcov+menta

minisapun de barba morcov+menta

minisapun de barba morcov+menta

minisapun de barba morcov+menta,25 grame in cutiuta cartonata,curata,hraneste si stimuleaza barba

sapun de barba,de vara

8,50 lei

Add to cart

More info

este acelasi săpun natural lucrat manual special conceput pentru barbă prin adaos de ulei de morcov şi ulei de menta,
pentru perioadele toride specifice verii.
Calităţile nonalergenice induse de formatul natural asigură 100% nonalergenitate atît la nivelul foliculilor firului de barbă cît şi la nivelul tenului feţei fiindcă nu se poate disocia actul de curăţare a bărbii de cel al tenului.
Extractul uleios de morcov,datorită procentului de Betacaroten care este un precursor al vitaminei E,pe lîngă capabilitatea de a atrage razele solare pentru un bronz uniform,hidratează şi hrăneşte tenul şi asigură tratament la adresa firului de barbă.Stimulează creşterea lui,îi întăreşte rădăcina,previne ruperea lui şi despicarea vârfurilor ,îl face strălucitor,fin şi moale.
Uleiul de mentă induce acea caracteristică răcoritoare,cu senzaţie prelungă la adresa tenului,datorită mentolului care acţionează ca un analgezic superficial.

Produsul minisapun de barba morcov+menta se aplica prin masaj pe barba pina la aparitia spumei. Daca este cazul se repeta operatia pina la aparitia unei spume abundente si a unei barbi scirtiietor de curate! Nu exista risc de supraexpunere, se foloseste la nevoie.

ngrediente : mix de unturi, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de morcov, ulei de menta saponificate, ulei aromatic FARA COLORANTI<FARA PARABENI<FARA STERIL