Sapun natural cu sulf Cheia

Sapun natural cu sulf  Cheia

Sapun natural cu sulf Cheia

Sapun natural pentru par, 100 grame in pungulita, sapun cu reale functii terapeutice igienizante.

medicinal,igienizant

8,50 lei

Add to cart

More info

Sapun natural cu sulf pentru parsapun natural cu sulf pentru par Cheia

Sapunul Cheia cu sulf este un sapun special medicinal cu reale functii terapeutice igienizante, lucrat doar din ingrediente naturale, pe suport de mix de grasime si ulei de palmier asigura un excedent optim de vitamina E si glicerina pura cu functie perfecta de hidratare. Fara nici un ingredient chimic, doar cu adaos de 1% sulf, vizibil in culoarea specifica a sulfului oxidat (care din verde deschis devine un kaki intens) si in mirosul specific atrage pe linga functia de curatare si caracteristicile induse de sulf.

Ingrediente sapun natural :mix de unturi si ulei de palmier saponificate FARA COLORANTI,FARA PARABENI,FARA STERIL

Sapun natural cu sulf pentru par Cheia - indicaţii :


Combaterea psoriazisului, acneei, mătreţii  chiar a dermatitdelor seboreice sau atopice, eczeme, micoze, scabie,cheia pentru par ptiriazis. Sulful este recunoscut ca un igienizant natural încă din antichitate. Sub acţiunea apei şi a compoziţiei tenului, sulful se transformă în acid pentationic care este letal pentru o gama larga de bacterii, paraziţi si microorganizme.
Reacţii adverse : iritaţii ce nu existau înainte de utilizarea acestui săpun, foarte rar înroşirea şi descuamarea uşoară a zonelor sensibile. Aceste reacţii nu sunt critice.

Administrare sapun natural cu sulf Cheia :

Se umezeste, se sapuneste bine apoi se clateste cu apa din abundenta. Se recomanda repetarea de cateva ori a procedeuilui, nu exista riscul supradozajului.

Vezi aici --->> alte produse din gama Cheia pentru par