Săpun natural cu borax Cheia

Săpun natural cu borax Cheia

Săpun natural cu borax Cheia

Sapun dermatologic,100 gr in pungulita, 1% borax

medicinal,dermatologic

8,50 lei

Add to cart

More info

Sapun dermatologic cu borax Cheia

Sapun medicinal dermatologic dupa o reteta fara parabeni, fara coloranti, fara miros iindus, doar mix de unturi cu sapun dermatologic cu borax cheiaulei volatil saponificate si 1% borax.

Indicaţii :
Are rezultate concrete împotriva afecţiunilor dermatologice. Combate acneea vulgară, acneea rozacee, psoriazisul, dermatita seboreică, dermatita atopică. Previne apariţia punctelor negre.
Administrare :
Se umezeşte, se săpuneşte bine apoi se clăteşte cu apă din abundenţă. Se recomandă repetarea de câteva ori a procedeului, nu există riscul supradozajului.
Acţiune :
Boraxul este un mineral natural descoperit  în 1748 de mineralogul suedez Johan Gottschalk Wallerius cu reale calităţi de curăţare şi igienizare. In combinatie cu glicerina rezultată în mod natural din reacţia de saponificare si apă, în procesul de spălare se generează acid gliceroboric care accentuează activitatea de curăţare şi igienizare, fiind letal pentru un spectru larg de microbi sau viruşi şi în acelaşi timp preluînd rol preventiv în blocarea foliculul pilosebaceu şi apariţia punctelor negre.
Reacţii adverse :
Iritaţii ce nu existau înainte de utilizarea acestui săpun, foarte rar înroşirea uşoară a zonelor sensibile. Aceste reacţii nu sunt critice.

Ingrediente : sapun dermatologic din mix de unturi si ulei de palmier  saponificate, borax 1% FARA COLORANTI, FARA PARABENI, FARA STERIL

Vezi aici --->> alte produse din gama cheia pentru maini

Accessories