Cheia CLAY,săpun

Cheia CLAY,săpun

Cheia CLAY,săpun

100 grame  cu 5% Argila Albastra de Raciu

supermineralizant

13,99 lei

Add to cart

More info

Săpun Cheia – CLAY - cicatrizant

Este un săpun natural, lucrat manual în casă, cu argilă Algo. Prin conţinutul ridicat de calciu, minerale şi nanoelemente, argila albastra de Raciu este un remineralizant şi cicatrizant perfect, iar îmbinarea calitătilor acesteia cu hidratarea asigurată de uleiul de palmier într-o spumă rapidă şi abundentă dată de uleiul de cocos face din săpunul CLAY un săpun perfect în orice situaţie.

Ingrediente:mixt de unturi,ulei de palmier si ulei de cocos saponificate,argila albastra de Raciu 5%,ulei aromatic FARA COLORANTI,FARA PARABENI,FARA STERIL


Argila Albastra de Raciu - Pielea trebuie sa respire, aceasta este baza sanatatii ei. Cosurile de tot felul apar, adesea, ca urmare a unei proaste igiene. Pielea corpului trebuie sa fie obiectul unei curatiri zilnice, cu apa neaparat rece (macar dupa dusul cald), pentru ca stimuleaza mai bine circulatia sangelui la nivelul tesuturilor cutanate. E preferabil sa ne servim de un sapun natural preparate casnic, fara chimicale, decat de geluri de baie care contin detergent. Odata debarasata de impuritati, pielea trebuie frecata cu o manusa din lufa, care trezeste circulatia sangelui si-i da pielii un aspect sanatos. Porii se astupa din interior, si doar o circulatie sanguina astfel activata curata celulele de toxinele care le paraziteaza. Folosind apa rece si un burete pentru masaj, pielea va fi pregatita in mod ideal si pentru tratamentele cu argila.