Săpun medicinal cu petrol Cheia

Săpun medicinal cu petrol Cheia

Săpun medicinal cu petrol Cheia

Sapun natural medicinal,100 grame cu 3% petrol

medicinal, par tare

8,43 lei

Add to cart

More info

Sapun medicinal cu petrol Cheia 

Sapun natural lucrat manual, fara miros indus, se recomanda intercalarea spalarii parului cu alte produse.sapun medicinal

Indicaţii sapun medicinal :
Intărirea firului de păr, împotriva căderii părului, tratamentul pediculozei ,se recomandă intercalarea spălărilor părului cu alte variante, mentenanţa şi tratamentul dermatitelor de contact cu substanţe organice pe bază de petrol (vopseluri, combustibili, parafine )înainte de apariţia inflamaţiilor.

Sapun medicinal cu petrol Cheia - administrare :

Se umezeşte, se săpuneşte bine apoi se clăteşte cu apă din abundenţă. Se recomandă repetarea de câteva ori a procedeului, nu există riscul supradozajului.
Acţiune sapun medicinal :
Încă de la sfârşitul anilor 1800 petrolul lampant a fost utilizat în producţia săpunurilor medicinale destinate întreţinerii părului. Cu timpul, datorită îmbinării funcţiei de curăţare cu cea de solvent la adresa produselor petroliere, săpunul cu petrol a preluat sarcini şi spre dermatitele de contact cu acestea.
Reacţii adverse :
Iritaţii ce nu existau înainte de utilizarea acestui săpun, foarte rar înroşirea uşoară a zonelor sensibile. Aceste reacţii nu sunt critice.

Ingrediente : mix de unturi si ulei de palmier  saponificate,petrol 3%, FARA COLORANTI, FARA PARABENI, FARA STERIL

Vezi aici --->> alte produse din gama Cheia pentru par