Săpun special pentru par Cheia

Săpun special pentru par Cheia

Săpun special pentru par Cheia

Săpun natural pentru păr - 100 grame in pungulita, sapun special lucrat manual in casa din unturi, ulei de palmier, ulei de cocos si unt de cacao . Asigura un spalat perfect spre zero matreata intr-o spuma abundenta, stabila si de durata !

Ingrediente :mixt de unturi, ulei de palmier, ulei de cocos si unt de cacao saponificate, ulei aromatic FARA COLORANTI, FARA PARABENI, FARA STERIL

sapun natural antimatreata

8,50 lei

Add to cart

More info

Săpun natural pentru păr CHEIA

Este un săpun natural pentru par, lucrat manual in casă din unturi, ulei de palmier, ulei de cocos şi unt de cacao.

Forma integral naturală asigură cu un consum specific extrem de economic, un spălat perfect spre zero mătreaţă într-o spumă abundentă, stabilă şi de durată! Minunatele calităti sunt dublate de fineţea dată de untul de cacao, ca cea mai stabilizată grăsime existentă actualmente. Fără coloranţi, fără parabeni, fără ingrediente chimice, pentru un păr curat, hidratat şi antistatic!
Părul lung este recomandat a se clăti cu soluţie de oţet sau balsam!

Sapunul Cheia pentru par este un săpun natural, săpun de casă, destinat spălării părului.

Calitatea 100% săpun asigură un consum economic de sub 3 grame la 1 spălare, ingredientele naturale, fără limitări impuse,asigură o spumare abundentă şi de durată cu reale calităţi de hidratare a scalpului pentru un spălat cu mătreaţă zero şi un păr scârţâietor de curat .
Reţeta arhaică ca format dar modernă ca ingrediente recomandă acest săpun pentru orice tip de păr dar în mod deosebit părului gras.
Spălarea părului cu săpun natural Cheia introduce aceeaşi diferenţă care există între laptele lapte de la bunica şi laptele cu lapte, între vinul vin făcut de mâna ta şi vinul cu vin, intre carnea carne tăiată în faţa ta în prag de sărbători şi carnea cu carne!

Vezi aici --->> alte produse din gama Cheia pentru par

Săpun natural pentru păr CHEIA