Mască impotriva căderii părului cocos si urzica

Mască impotriva căderii părului cocos si urzica

Mască impotriva căderii părului cocos si urzica

Masca impotriva caderii parului, 100 ml tratament profilactic din ulei de cocos si urzica, recomandat inspecial persoanelor cu par uscat si deteriorat, intrucat hidrateaza pielea capului si reface foliculii de par. 

Cheia pentru păr

24,00 lei

Add to cart

More info

Masca impotriva caderii parului cocos si urzicamasca impotriva caderii parului cocos si urzica

Vitamina E din uleiul de cocos reprezintă un adevărat tonic pentru stimularea creşterii părului.

Atât acizii graşi, cât şi proteinele din componenţa uleiului de cocos ţin la distanţă mătreaţa, bolile scalpului, dar întăresc şi firul de păr.

Tratează căderea părului şi are rol esenţial în refacerea lui după ce a fost afectat de expunerea prelungită la soare sau de supunerea lui la tratamente lungi şi agresive.

Masca impotriva caderii parului este recomandata în special persoanelor cu părul uscat şi deteriorat întrucât hidratează pielea capului şi reface foliculii de păr. 

Extractul de urzică aduce reale calităţi de mentenanţă împotriva căderii părului şi tratament de hrănire a acestuia datorită calităţilor astringente, tonice şi antiinflamatoare . 

Urzica acţionează ca un tonic asupra părului, îmbunătăţeşte starea de sănătate a scalpului şi stimulează foliculii de pă , in plus planta redă luciul, strălucirea şi frumuseţea părului.

Ingrediente masca impotriva caderii parului : unt de cacao, ulei de cocos, ulei de urzica 20%,ulei aromatic, FARA COLORANTI, FARA PARABENI, FARA STERIL 

Instrucţiuni folosire masca impotriva caderii parului :

Tamponaţi intens părul începînd de la scalp spre extremităţi insistînd la rădăcină, acoperiţi-vă părul tratat cu o folie timp de 2 ore, spălaţi-vă părul cu un şampon de calitate, vă recomandăm săpunul Cheia cu urzică.

Vezi aici --->>alte produse din gama Cheia pentru par