Sapun medicinal cu bicarbonat pentru par gras Cheia

Sapun medicinal cu bicarbonat pentru par gras Cheia

Sapun medicinal cu bicarbonat pentru par gras Cheia

Sapun medicinal, 100 grame cu 3% bicarbonat de sodiu, nonalergic fara parfum indus.

ten curat si sanatos,pt par gras

8,43 lei

Add to cart

More info

Sapun medicinal cu bicarbonat pentru par gras Cheiasapun medicinal

Este un sapun natural lucrat manual, fara parfum indus, nonalergenic indicat pentru mentenanţa tenului feţei privind apariţia punctelor negre, a coşurilor, a acneei rebele şi a petelor roşii, pentru un ten curat şi sănătos. De asemenea este foarte util in absorţia mirosurilor neplăcute generate de glandele sudoripare dar şi împotriva mirosurilor de peşte, ceapă, usturoi in cazul gospodinelor.

Sapun medicinal cu bicarbonat Cheia - administrare :

Se umezeşte, se săpuneşte bine apoi se clăteşte cu apă din abundenţă. Se recomandă repetarea de câteva ori a procedeului, nu există riscul supradozajului. NU SE RECOMANDA TENULUI USCAT.
Reţeta cu înalte calităţi de curăţare este împletită cu adaosul de 3% bicarbonat de sodiu, sare uşor acidă care contribuie la curăţarea intimă antisebum cu toate influenţele pozitive. Caracteristica unică de absorţie a mirosurilor induce calităţi INODORIZANTE unice!
Ingredientele 100% naturale şi lipsa parfumului asigură calităţi nonalergenice.
Reacţii adverse sapun medicinal Cheia : iritaţii ce nu existau înainte de utilizarea acestui săpun, foarte rar înroşirea uşoară a zonelor sensibile. Aceste reacţii nu sunt critice.

Ingrediente sapun pentru par gras : mix de unturi si ulei de palmier saponificate, bicarbonat de sodiu 3%, FARA COLORANTI, FARA PARABENI, FARA STERIL

Vezi aici --->> alte produse din gama Cheia pentru par si ten